QUI SOM

Nova language

Va ser fundada el setembre del 2005 i des d’aleshores s’ha convertit en un important centre d’ensenyament d’idiomes, cursos a l’estranger i altres activitats similars.

Les activitats que fem es divideixen en tres grans blocs:

  •  Ensenyament de l’anglès (i també de l’alemany i el francès) mitjançant cursos presencials.
  • Organització de viatges d’estudis a l’estranger.
  • Servei de traducció.

Per què Nova Language és especial?

Nova Language no és com la resta d’escoles d’idiomes. Apart dels anys d’experiència que ens avalen al camp de l’educació, ens hem distingit per oferir un ensenyament personalitzat adaptat a les necessitats de cadascun dels nostres alumnes.

Comptem amb un reconegut equip de treball qualificat i molt preparat, al qual demanem un seguiment i avaluació contínua segons uns exigents criteris pedagògics. Garantim un ensenyament de qualitat i professionalitat renovada gràcies a l’assistència a cursos de formació, reciclatge i adaptació a les noves tècniques metodològiques d’informació i comunicació (TIC).

Ens trobem al carrer Major 29 de Castellar del Vallés, amb fàcil accés des de qualsevol àrea de la població, fins i tot des de Sabadell i Terrassa.

El que fa que destaquem d’entre la majoria no és només la qualitat dels nostres cursos. No ens dediquem exclusivament a ensenyar idiomes, sinó que també fomentem la relació continuada entre ALUMNE-DIRECCIÓ-PROFESSOR, analitzant cada cas en particular i aconsellant la millor opció per tal que cada alumne aconsegueixi els seus objectius.

 I això és el que ens fa ser especials…

Tot el que avui és Nova Language no hauria estat possible sense l’extraordinària col·laboració de grans professionals que ens han donat i ens donen el millor de si mateixos. El nostre més sincer reconeixement per a ells, així com per a tots els alumnes que han confiat en nosaltres.

© Novalanguage - Castellar del Vallès - Política de privacitat - Avís Legal