NENS

Infantil

(I3-I4-I5-1er)

Grups d’iniciació classificats per edat degut a les diferències conceptuals i maduratives que presenten en aquests nivells. Vénen 1h a la setmana.

Els nens tenen una facilitat innata per a aprendre idiomes, per això,  com més aviat comencin a aprendre, millor. A Novalanguage comencem a partir dels 3 anys.

La nostra metodologia es basa en emfatitzar la llengua oral a través de jocs, cançons i activitats que interessin i motivin als infants (a major motivació, major aprenentatge).

Treballem molt a nivell de vocabulari.

 Fem una avaluació contínua per part del professor, però encara no fan exàmens. A través d’un informe al final de cada trimestre expliquem els continguts treballats i el progrés de l’alumne/a.

Primària

(2on-5è)

Els nostres grups no es classifiquen en funció de l’edat sinó del nivell d’anglès que presenten mitjançant una prova de nivell. Hi ha possibilitat de saltar de nivell en funció dels coneixements adquirits o de la rapidesa en l’aprenentatge. Vénen 2:30h a la setmana.

La nostra metodologia es basa en emfatitzar la comprensió oral de la llengua, tot i que també treballem les altres habilitats lingüístiques com l’expressió i compressió oral i escrita. Treballem la gramàtica de forma implícita d’una forma natural sense que l’alumne s’adoni que està fent gramàtica. Mitjançant projectes, jocs, cançons i activitats que interessin i motivin als infants (a major motivació, major aprenentatge).

Fem una avaluació contínua per part del professor a més d’examens o proves que puguin avaluar a l’alumne. A través d’un informe al final de cada trimestre expliquem els continguts treballats i el progrés de l’alumne/a.

Novalanguage és un centre acreditat per a

la preparació d'exàmens oficials Cambridge

Iniciació 3-4-5 i Kids 1 (1h a la setmana)

Kids 2-3-4-5 (2:30h a la setmana)

© Novalanguage - Castellar del Vallès - Política de privacitat - Avís Legal