Avís Legal

El mès básic :

  • Responsable de la web : Novalanguage, S.C.P.
  • Contacte : info@novalanguage.es
  • Dades recopilades : si utilitzes la web o et poses en contacte amb nosaltres.

De qui és la web.

Pertany a l’empresa Novalanguage, S.C.P. (a partir d’ara “ Novalanguage ”), amb domicili al Carrer Major, 29, 08211 Castellar del Vallès.

L’ús de la web t’identifica com a usuari, i per tant acceptes els termes i condicions indicats a continuació.

Enllaços externs

Pot ser que t’enllacem a llocs externs per mostrar-te informació o facilitar-te les cerques que facis. Això no significa que Novalanguage tingui cap tipus de control sobre aquests llocs ni els continguts que mostren, sinó que aquestes webs tindran els seus propis termes i condicions. Tampoc assumim cap associació o responsabilitat pel que facis dins d’ella, ni garantim la seva disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud o veracitat.

Propietat Intel·lectual i Industrial

Novalanguage és titular o llicenciatari de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva web, així com dels elements continguts en la mateixa. Si no ho autoritzem expressament, està prohibida qualsevol reproducció, distribució, comunicació pública i transformació de la totalitat o part dels continguts d’aquesta web amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic.

Protecció de dades

Aquí es compleix la normativa de protecció de dades, el Reglament Europeu i la normativa espanyola que el desenvolupi. Et garantim un ús i tractament correcte de les dades que recopilem de l’usuari, tant per l’ús que facis de la web si et registres, com per els correus que ens enviïs. Algunes dades les recopilem automàticament mitjançant cookies i es tracten per control estadístic, prestació del servei sol·licitat i per respondre les consultes realitzades.

Com a usuari pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació, cancel·lació, eliminació i oposició sobre les dades personals que tinguem sobre tu. No necessites donar-nos explicacions ni justificar-te, ens envies un correu a info@novalanguage.es amb la sol·licitud i nosaltres la resoldrem el mes ràpid possible. No t’oblidis d’indicar-nos el teu nom i cognoms i adjuntar una fotocopia del DNI.

Si necessites ajuda, aquí tens uns models para inspirar-te.

Responsabilitat

Dins dels límits de la llei, Novalanguage no es fa responsable de:

a) errors o omissions en els continguts,

b) falta de disponibilitat de la web o

c) transmissió de programes maliciosos en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

Canvis en les condicions

Sempre intentarem avisar-te si hi ha grans canvis, per exemple nous serveis o prohibicions, però per modificacions petites com el color, millorar la redacció o altres detalls, ens reservem el dret de fer-ho sense avisar, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en què són presentats.

Les modificacions entraran en vigor des del moment de la seva publicació a no ser que s’indiqui el contrari.

© Novalanguage - Castellar del Vallès - Política de privacitat - Avís Legal